Cattery House of Mashido

Cattery

House of Mashido

De naam van onze cattery is tot stand gekomen door het samenvoegen van de namen van onze eerste Ragdollpoes en kater, Mariko en Shido. We wonen in een appartement op de achtste etage waar de katten 'n eigen speel/slaapkamer hebben. Overdag hebben ze de beschikking over de ruimte door het hele huis uitgezonderd onze slaapkamer. 's Avonds gaan ze naar hun eigen verblijf waar krabpalen, kussens, etensbakjes, speeltjes en hun kattenbakken staan.

Liefhebberfokker

Door onze woonomstandigheden is het duidelijk dat we geen grootopgezette cattery kunnen realiseren. Dat hoeft voor ons ook niet. Zo af en toe 'n nestje vinden we geweldig. Op deze manier zijn we ook in staat de jonggeborenen de aandacht te geven die ze na de bevalling nodig hebben. En de volwassenen mogen natuurlijk ook niets te kort komen. Voor ons is naast schoonheid en gezondheid, 'n stabiel en sociabel karakter zeker zo belangrijk.

Gezondheid

Door de recentelijke introductie van DNA-onderzoek is het momenteel mogelijk katten te laten testen op o.a. HCM en PKD. Al onze Ragdolls hebben we hierop laten onderzoeken.© 2009 Cattery House of Mashido